Nasjonal støttegruppe etter flodbølgekatastrofen 26.12.2004

05.09.2005 - Julefeiring og ettårsmarkering etter Flodbølgekatastrofen i Thailand

Pårørendesenteret og Sjømannskirken arrangerer markering

Pårørendesenteret og Sjømannskirken i Phuket har laget et tilbud om julefeiring for pårørende og overlevende etter Flodbølgekatastrofen som velger å å reise ned til Thailand og feire julen. Det vil også bli en Norsk ettårs markering av flodbølgekatastrofen i forlengelse av den internasjonale markeringen 26.desember 2005

 

 

Mange pårørende har signalisert at de ønsker og komme til Thailand og feire julen samt overvære ett års markeringen etter Tsunamien. På bakgrunn av dette har vi valgt å lage et tilbud om feiring av julekvelden samt ettårsmarkering.   

 

På formiddagen den 24. desember inviterer Sjømannskirken og Pårørendesenteret til Julegudstjeneste med påfølgende sosialt samvær i hagen til Sjømannskirken som er lokalisert på Garden Home Hotell i Kata. På kvelden vil vi invitere til en felles julemiddag i rolige omgivelser for pårørende og overlevende etter flodbølgekatastrofen.

 

Det planlegges en internasjonal markering av Flodbølgekatastrofen 26.desember 2005, og vi regner med at mange nordmenn ønsker å overvære denne markeringen. Sjømannskirken, Generalkonsulatet og Støttegruppen etter Flodbølgekatastrofen planlegger en Norsk markering i forlengelse av den Internasjonale markeringen. Det kommer til å bli en markering i Khao Lak og en markering på Phi Phi. Vi kommer til å arrangere felles transport til de ulike markeringene.

 

Endelig program for Julefeiring og ettårsmarkering vil komme i månedskiftet oktober/November

 

Vi ønsker alle som har tenkt seg til Thailand i forbindelse med jule og nyttårshelgen velkommen innom pårørendesenteret i Kata.